Werk in België, vacatures die werkgever en werknemers koppelen

Een baan vinden in België is niet makkelijk, zeker niet als buitenlander. Onze gids geeft je informatie over het vinden van een baan, salaris, kontracten en werkomstandigheden. Als je opzoek bent naar een baan, dan kun je gratis een advertentie plaatsen op onze advertentiepagina. Je kunt ook het forum gebruiken om ervaringen met werken als buitenlander in België met anderen te delen.

Waarom zijn we? Wij bieden

Meer dan 3000 recruiters

zoeken regelmatig naar cv's in onze CV Database

Meer dan 15.000 cv's

Worden per dag door recruiters bekeken

Meer dan 20.000 werkzoekenden

Gebruiken deze service elke maand, jij ook?

Werk zoeken kan een tijdrovende bezigheid zijn.

Job'ssjob maakt het je gemakkelijk met de search agent. Via jouw persoonlijke pagina geef je de criteria op waaraan jouw gewenste baan moet voldoen.

CV Zoeken

De search agent voert deze zoekopdracht dagelijks uit en stuurt je elke ochtend een e-mail met daarin alle relevante vacatures op jouw vakgebied. Op deze manier vind je op eenvoudige wijze de baan die bij je past.

Zelf werk zoeken of gevonden worden

Door je CV op NationaleVacaturebank.nl te plaatsen kun je jezelf de moeite van het zoeken naar werk misschien wel helemaal besparen. Duizenden werkgevers zoeken namelijk actief naar geschikte kandidaten in onze CV database. Ook jij kunt zomaar een telefoontje ontvangen van een potentiële werkgever!

Bovendien ontvang je regelmatig nieuwe vacatures in je mailbox die aansluiten bij je CV, zodat ook het vinden van de juiste baan makkelijker wordt.