TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra)

Todos los trabajos en EspañaCalidad, I+D, PRL y medio ambienteTÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra)

Empleador: ADECCO

Horario: Hace 2 horas

Ubicación: Barcelona

Phone: +34 (822) 12-44-24

Fax: +34 (954) 69-48-58

E-mail: N\A

Site:

Experiencia de 1 año, contrato indefinido

Se requiere Licenciatura / Ingeniería Superior y Al menos 1 año de experiencia

Coneixements en: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada.
- Idiomes: Català.
- Formació universitària.
- Valorable experiència.

Información detallada sobre el trabajo TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra). Términos y condiciones de vacante

Funciones

Gran empresa especialitzada en la Prevenció de Riscos Laborals, ubicada al Principat d´Andorra, cerca un tècnic superior en PRL. Tasques: · Visites a les empreses per tal d´elaborar l´avaluació de riscos, el pla de prevenció, els plans d´emergències entre d´altres i realitzar el seguiment dels riscos avaluats i de les accions preventives. · Formació / informació preventiva a treballadors. · Investigació d´accidents de treball · Assessorament i promoció de la prevenció de riscos laborals a les diferents empreses. · Realització de mesures higièniques. · Elaboració d´informes, memòries i qualsevol document relacionat amb PRL · Realitzar la coordinació d´activitats empresarials entre les empreses concurrents i amb els clients. · Realitzar la planificació i seguiment de la salut dels treballadors La ubicació és al PRINCIPAT D´ANDORRA.

Requisitos

Se requiere Licenciatura / Ingeniería Superior y Al menos 1 año de experiencia Coneixements en: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada. - Idiomes: Català. - Formació universitària. - Valorable experiència.

Se ofrece

Interessants condicions econòmiques Contractació estable i indefinida Incorporació a empresa en creixement Avantatges socials Formació

Responde por TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra) en Facebook

Lea todos los comentarios para TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra). Deja una respuesta TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra) en las redes sociales.
TÈCNIC/A SUPERIOR EN PRL (Principat d´Andorra) en Facebook y Google+