Director/a de Comunicació

Todos los trabajos en EspañaMarketing y comunicaciónDirector/a de Comunicació

Empleador: Social You

Horario: Hace 11 horas

Ubicación: Barcelona

Phone: +34 (843) 95-72-42

Fax: +34 (936) 56-17-96

E-mail: N\A

Site:

Al menos 2 años de experiencia, jornada completa, contrato indefinido, salario 30.000-39.000€

- Experiència mínima de 5 anys en departaments de Comunicació i/o Màrqueting.
- Experiència en entorn web, identitat corporativa i community management.
- Imprescindible titulació universitària de grau superior en Màrqueting, ADE o similar. Es valorarà formació de Màster o Postgrau en Comunicació.
- Català i castellà bilingües. Nivell alt d'anglès.
- Nivell avançat d'Office, coneixement de programes d'edició i maquetació.
- Valorable coneixements de Prezi.
- Carnet de conduir i vehicle propi.

Información detallada sobre el trabajo Director/a de Comunicació. Términos y condiciones de vacante

Funciones

El nostre client , és una important empresa del sector turístic i cerca per els seus Serveis Corporatius un/a Director/a de Comunicació. En dependència directe del CEO del grup, serà la responsable de dissenyar, coordinar i executar l´estratègia de comunicació externa del grup, orientada al posicionament de la marca i imatge corporativa com a empresa de referència en el seu sector. Les seves funcions principals seran: - Definir la política de comunicació externa - Disseny, direcció i execució de campanyes de comunicació. - Medició, anàlisi i seguiment de les campanyes i accions de comunicació. - Responsable de la relació amb premsa, mitjans de comunicació i institucions públiques. - Realitzar i supervisar notes de premsa i comunicats externs. - Planificació i gestió de les xarxes socials (Facebook, Twitter, You Tube, etc.) - Creació, distribució i publicació de continguts en diferents canals digitals. - Suport a l'organització i desenvolupament d´esdeveniments. - Assegurar el manteniment actualitzat de la web. - Elaboració i gestió del pressupost de l´àrea de Comunicació.

Requisitos

- Experiència mínima de 5 anys en departaments de Comunicació i/o Màrqueting. - Experiència en entorn web, identitat corporativa i community management. - Imprescindible titulació universitària de grau superior en Màrqueting, ADE o similar. Es valorarà formació de Màster o Postgrau en Comunicació. - Català i castellà bilingües. Nivell alt d'anglès. - Nivell avançat d'Office, coneixement de programes d'edició i maquetació. - Valorable coneixements de Prezi. - Carnet de conduir i vehicle propi.

Se ofrece

*Alt grau d´´autonomia i responsabilitat. *Pla de carrera *Retribució competitiva composta de fix i variable per objectius.

Responde por Director/a de Comunicació en Facebook

Lea todos los comentarios para Director/a de Comunicació. Deja una respuesta Director/a de Comunicació en las redes sociales.
Director/a de Comunicació en Facebook y Google+