ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra)

Todos los trabajos en EspañaTecnología e informáticaADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra)

Empleador: ADECCO

Horario: Hace 22 horas

Ubicación: Barcelona

Phone: +34 (936) 29-39-45

Fax: +34 (949) 14-83-24

E-mail: N\A

Site:

Experiencia de 3 años, contrato indefinido

Se requiere FP Grado Superior y Al menos 3 años de experiencia

Formació en FP II en informàtica de sistemes o carrera tècnica.
Català i Castellà. Valorable anglès o francès.
Coneixements avançats en comunicacions i xarxes
·Windows server 2008-2012
·M. Exchange
·Plataformes Linux
·DNS
·Active directory
·Vmware (opcional)
·Veeam (opcional)


Creativitat, sentit comú, iniciativa, planificació, compromís, orientació a l´èxit, capacitat de treball, autoconfiança, autonomia, autodesenvolupament, treball en equip, responsabilitat i orientació al client.

Información detallada sobre el trabajo ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra). Términos y condiciones de vacante

Funciones

Per a important empresa lider en el sector tecnològic i amb més de 20 anys d´experiència a Andorra, cerquem un Administrador/a de Sistemes per a incorporació a una empresa en creixement. Indispensable 3 anys d´experiència en sector CONSULTORIA.

Requisitos

Se requiere FP Grado Superior y Al menos 3 años de experiencia Formació en FP II en informàtica de sistemes o carrera tècnica. Català i Castellà. Valorable anglès o francès. Coneixements avançats en comunicacions i xarxes ·Windows server 2008-2012 ·M. Exchange ·Plataformes Linux ·DNS ·Active directory ·Vmware (opcional) ·Veeam (opcional) Creativitat, sentit comú, iniciativa, planificació, compromís, orientació a l´èxit, capacitat de treball, autoconfiança, autonomia, autodesenvolupament, treball en equip, responsabilitat i orientació al client.

Se ofrece

Contracte indefinit a empresa sòlida, en creixement i solvent. Formació continuada. Bon ambient laboral. Avantatges socials.

Responde por ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra) en Facebook

Lea todos los comentarios para ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra). Deja una respuesta ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra) en las redes sociales.
ADMINISTRADOR/A DE SISTEMES (Principat d´Andorra) en Facebook y Google+