Community Manager

Todos los trabajos en EspañaInternetCommunity Manager

Empleador: Social You

Horario: Hace 11 horas

Ubicación: Barcelona - Mataró

Phone: +34 (876) 88-23-77

Fax: +34 (920) 23-13-63

E-mail: N\A

Site:

Al menos 2 años de experiencia, jornada completa, contrato indefinido, salario 21.000-24.000€

Coneixement valorables:

- Coneixements de programes de gestió de xarxes socials (Hootsuite, SocialBro, Buffer...)
- Experiència en la gestió de blocs
- Coneixements en Inbound màrqueting
- Coneixements en SEM, Adwords i publicitat de display.
- Coneixements en SMM, Facebook i Twitter Ads
- Coneixements en email màrqueting (Mailchimp)
- Coneixements d'analítica web i de xarxes socials.

Formació demanada:

- Formació universitària en publicitat, periodisme, comunicació audiovisual o similar.
-Escriure en català i castellà a nivell nadiu.
Formació valorable:
- Màster/Postgrau en Community Management, Màrqueting Digital o similar.
-Nivell d´anglès mitjà/alt.

Información detallada sobre el trabajo Community Manager. Términos y condiciones de vacante

Funciones

El nostre client és una agència 100% digital i de comunicació, amb més de 10 anys en el sector i que gestiona importants marques de gran consum. Estan especialitzats en crear webs i posicionar-les, al igual que gestionen xarxes socials dels seus clients amb un gran volum de leads. Estem cercant un Community Manager sénior amb experiència en agència, de almenys 3 anys. Funcions: - Gestió de les xarxes socials de l'empresa i els seus clients, actuant com la veu de la marca i generant engagement (compromís) amb la comunitat online - Execució d'estratègies de continguts, detectant, creant i distribuint contingut interessant. - Suport en la creació i execució d'estratègies de màrqueting online (SEO, SEM i SMM) Activitats a desenvolupar: - Execució d'estratègies a les principals Xarxes Socials (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, YouTube, Linkedin...) - Selecció i redacció de continguts per al calendari editorial, a més a més de la seva difusió. - Disseny i creació de continguts per a campanyes d'inbound màrqueting i màrqueting de continguts (white papers, mailings, infografies...) - Publicar contingut i respondre als comentaris i requeriments de la comunitat d'acord a l'estil i to de veu de la marca. - Mesurar i generar informes de resultats, evolució i engagement de les comunitats a les xarxes socials. - Tuitejar esdeveniments en directe. - Construir i liderar comunitats de fans. - Recerca i anàlisi de mencions i comentaris sobre la companyia i la competència. Mesura de resultats. - Disseny i creació de creativitats per a campanyes de display. - Mantenir-se al dia en les novetats del sector.

Requisitos

Coneixement valorables: - Coneixements de programes de gestió de xarxes socials (Hootsuite, SocialBro, Buffer...) - Experiència en la gestió de blocs - Coneixements en Inbound màrqueting - Coneixements en SEM, Adwords i publicitat de display. - Coneixements en SMM, Facebook i Twitter Ads - Coneixements en email màrqueting (Mailchimp) - Coneixements d'analítica web i de xarxes socials. Formació demanada: - Formació universitària en publicitat, periodisme, comunicació audiovisual o similar. -Escriure en català i castellà a nivell nadiu. Formació valorable: - Màster/Postgrau en Community Management, Màrqueting Digital o similar. -Nivell d´anglès mitjà/alt.

Se ofrece

*Treballar en una agència 100% digital i amb un equip molt professionalitzat. *Retribució molt competitiva, en funció de l´experiència i qualitat demostrable del candidat.

Responde por Community Manager en Facebook

Lea todos los comentarios para Community Manager. Deja una respuesta Community Manager en las redes sociales.
Community Manager en Facebook y Google+